Ledarskapsutbildning

Halloj! Märkte ni hur grammatiskt korrekt Hanna var i förra inlägget? Fantastisk tjej det där! Idag har vi haft en heldag med Josefin Arenius, om ledarskap. Hanna och jag stod och hoppade upp och ner när dagen var slut. Vi vill praktisera allt vi lärt oss! För varje dag som går växer viljan att få arbeta, få använding för utbildningen i vårt vardagliga liv. Vi ser med längtan på dagen då vi åker ut på praktik, då vi får utmanas och växa ännu mer i vår ledarroll. Såhär såg det förresten ut här idag, vi har äntligen fått en massa snö! Vi hörs!

 

Hej hej...

Hej hej...
 
Sjukt tråkigt sätt att starta ett blogginlägg på men jag har fått instruktioner om att det är det korrekta sättet att göra det så nu ser det ut så. Jag är ju en tämligen ovan bloggare då detta är mitt livs första blogginlägg så det är ganska styrt av vad Annie tycker att ett blogginlägg bör innehålla.
Jag har t.ex. order att berätta om att jag skriver för det mesta som jag pratar medan Annie skriver vad hon anser är grammatiskt korrekt, så alla slarvigt skrivna inlägg som kommer framöver tillhör förmodligen mig och alla fint skrivna, välformulerade inlägg tillhör förmodligen Annie.
 
Vi laddar nu för en ny vecka här på Götabro med en massa spännande ämnen bl.a. interpretation som är typ texttolkning och projektledning. Vi ska även ha en massa praktikförberedelser de här veckan. På onsdag kommer t.ex. våra handledare som vi ska ha under praktiken hit.
 
Vi taggar i alla fall massor för att få åka ut på praktik nu och allt vi lär oss tas direkt vidare till frågan: hur kan vi använda det här under praktiken? Och de 33 dagar som nu återstår känns som en evighet även fast man vet att det egentligen kommer gå sjukt fort.
 
Jaja det var väl typ det jag hade att skriva. Jag fick inga instruktioner om hur inlägget skulle avslutas så det får bli ett tack och hej helt enkelt.
 
Tack och Hej!

Att tagga till tusen!

Hejsan! Vi heter Hanna och Annie och går för tillfället på Götabro bibelskola. Livet leker och vi längtar som tokar till vår tre månader långa praktik, som vi ska ha i Rinkeby/Husby! Under praktiken ska vi bo hos våra fina vänner Anton och Julia, som just nu finns på en fin bild i headern. De är de fina människorna med vad som ser ut som chokladpudding i ansiktet. Tänka sig!

Under jullovet var vi och hälsade på, för att få vara delaktiga på planeringsmötet med ungdomsledarna. Vilket gäng! Vi är som sagt redigt taggade! Det ska bli så härligt. Denna blogg är till för att kunna samla allt vi gör och tänker (eller en del av det iallafall), dels för oss och dels för er! Följ oss gärna under våra månader där.