Julfeeling it is!

Hejsan alla glada! Det kan ha varit så att jag var lite motstridig mot hela julgrejen... Men nu ni! Nu har jag julpyntat mitt rum så det står härliga till! Jag sa att jag gärna kunde betala allt om jag fick fria händer i lägenheten, men Hanna sa nej.. Hehe. Men mitt rum har jag gått loss på. 

Idag är det en mysdag hemma som gäller.. Jag skulle til en klasskompis var planen men det gick i kras pga inga kunde till slut. Det blir en redig pluggdag i dag (ja trots att det är lördag.. men jag pluggade ingenting igår). Och sen så är jag sugen på att ta en liten promenad ner till stan, vi måste ha en adventsljusstake till imorgon! Och sen vill jag ha en ny svart kofta och rött papper, har en plan för julpynt. Och lite juligt presentpapper och andra mysiga julgrejer kanske slinker med. Kanske får jag även ett ryck och köper lite julklappar, vem vet?! 

Som ni kanske hör, julkänslan har landat även hos mig. Och efter machomyset igår på ungdomssamlingen är jag pepp på livet. För er som undrar vad machomys är så kan jag tala om att det är grymt bra! Man gör någonting riktigt macho (putta bil på bana, spika spik på tid och dragkamp) för att sedan göra någonting riktigt mysigt (fotbad, nagellacksmålning, smält choklad med frukt och så vidare..). Galet macho, galet mysigt. 

Nej, nu ska det pluggas lite så att jag kan få frid att traska ned till stan sen. Kram på er!

 

Jul, jul, strålande jul...

Julstämningen är på topp! Jag åt pepparkakor till frukost (mamma om du läser så var det slut på mackor och fil så det fanns inte så många alternativ) men det var väldigt gott! Sedan åt jag apelsin, även det starkt förknippat med jul. Det skall bli kallare ute under veckan och snart kommer det förhoppningsvis snö. Gärna en meter! Vår hyresvärdar har bakat lussebullar idag så att det luktade i hela huset. Och nu ikväll har jag lyssnat på Kim Walker-Smiths nya julskiva When christmas somes, så sjukt bra!! Har ni inte köpt den så gör det, jag älskar den! När julmusiken drog igång så stängde Annie sin dörr, jag vet inte riktigt vad det skall betyda... Men det finns helt klart många saker som tyder på att det snart är jul!

Söta Hanna!

"Det bästa som finns är att komma hem och byta om till shorts - och sen krypa ner under en filt! Det blir ju för varmt om man har långbyxor..." sa Hanna och gosade ner sig i soffan efter maten.