Hanna fyller år!

Hallojsan alla fina läsare. Jag blir så facinerad över alla som faktiskt är inne och kollar på vår lilla blogg varje dag. Det är fint! Jag ber om ursäkt för att vi inte har varit så flitiga här. Önskar att jag kunde säga att det bara beror på alla studier, men jag tror inte riktigt att hela problemet ligger där. Men mycket beror nog trots allt på att den mesta av tiden går åt till studier, eller tanken på studier från min sida. 

Igår kom Hannas mamma hit! Hon stannar i några dagar. Hanna fyller år imorgon, så hon är här redan nu så att hon kan få umgås/gratta Hanna på rätt dag! På grund av Hannas födelsedag hade vi i lördags ett kalas till hennes ära. Tänk att vi får plats med 12 stycken gäster i vårt lilla vardagsrum, det är inte dåligt! Hanna hade till och med skapat smörgåstårtor, det var verkligen fest! 

Imorgon, onsdag, är alltså dagen d. Hanna blir 22 och resterande delen av hennes familj kommer hit efter vår skoldag och så äter vi gott och fikar tårta. Det blir grejer! 

Det ekar tomt

Hejsan, Annie här! 
Som ni läste i förra inlägget så har jag varit rätt trött... Jag har inte sovit som jag borde jag har en rätt stor (läs gigantisk) stress över allt skolarbete. Eller, jag hade. Nu känns det så mycket lättare. Jag bad och strukterade upp. Och nu känns det bättre. Klart jag klarar detta! Hur jag ska göra det är däremot något som Gud får ta hand om. 

Hanna åkte hem i lördags och kommer inte tillbaka förrän efter skolan på onsdag. Det ekar här hemma! Jag är inte riktigt van att vara själv, det finns ju ingen att prata med! Har dock hunnit med en massa mysiga samtal med annat folk.. Och så har det ju varit lite skönt att stänga in sig och bara kunna koncentrera sig på plugget. 

Nu ska jag sova, morgondagen kommer också bestå i studier. Vet att du är avundsjuk.. Tur att jag har fina vänner och en Gud som älskar. Gud - jag gör det för dig! 

När klockan är lite för mycket och man sover lite för lite...

Klockan är 00:40 och jag har precis tagit fram min tandborste för att borsta tänderna innan jag går och lägger mig bär jag plötsligt hör hur det börjar skramla i köket. Jag lägger ifrån mig tandborste och öppnar dörren och får se Annie stå där fullt påklädd (hon gick och la sig 22:15). Jag frågar henne vad hon håller på med och får till svar: "vad Jag håller på med?!" -Ja, vad du håller på med svarar jag. Varpå Annie säger: -Äter frukost! Jag undrar om hon vet vad klockan är och får till svar: -Nej! Ungefär som att hennes största fundering är varför jag har gått upp före henne och om hon nu är så sen att hon inte hinner äta sin frukost. Du kan ju titta då! Svara är jag. När det går upp för henne att klockan är 00:40 så utbrister hon: "jag som till och med hunnit sminka mig!" Så kan det gå när man sover för lite!