UG-start!

Hejsan! Jag tänkte uppdatera er lite om nuläget. Vi har vår första tenta på onsdag, den första tentan i ALT's historia faktiskt. Det ser vi inte så jättemycket fram emot. Och vet ni vad? Jag fyller år då.. Och det är ju kul och tråkigt på samma gång, börjar gärna inte en födelsedag med en tenta. Men det finns inte så mycket att göra! Nu är det alltså några dagar kvar och pluggandet är i full gång (från min sida iallafall, Hanna har en massa annat för sig..). 

Igår startade ungdomsgruppen för terminen! Det blev en otroligt bra kväll! Vi lekte teambuildinglekar, åt gott fika och funderade på vem Jesus är för oss idag. Temat för terminen är "Jesus är.." och vi kommer lära känna honom bättre och bättre för varje gång. Det kommer att bli grymt! 

Här är en suddig men rätt underbar bild från oss som faktiskt var i god tid till ungdomssamlingen! Om ni vill hålla er någolunda uppdaterade på vad om händer hos oss i ungdomsgruppen kan ni följa oss på Instagram: Rinkebyhusbyung. 

I väntan på Linn

Hejsan! Skolan har börjat och vi är tillbaka i gamla vanor, även om de i enlighet med varje årsstart är lite nyttigare och hurtiga vanor det handlar om, åtminstonne från min sida. Jag sitter och försöker få ner mina tankar i ett Word-dokument, vi ska skriva en terminsreflektion minsann! Och det är inte bara enkelt, vi ska svara på frågor som "Hur har du fått dina medmänniskor att växa denna termin". Inte så lätt att svara på bara sådär. Nu blir det nog inte enklare av att blogga istället iförsig, men det gör jag ändå! 

Mest sitter jag och taggar att Linn kommer hit på fredag! Det kommer att bli riktigt toppen! Hörde av Hanna också att grabbarna grus kommer i februari, Daniel och Jonathan, det blir la' sköj! Men nu är det Linns tur. Nu hörrni ska jag blir klar med den där reflektionen alltså. Kram på er! 

Här är Linn! Linn är fin, Linn är bra. Vi tycker om Linn. Jättemycket. 

Vi är i fixartaget!

Idag är en pysseldag. Jag var hos Anton och Julia igår och de prata en massa om hur sugna de var på mina chokladkakor med salt karamel inuti. Så jag tänkte att jag skulle överraska dem idag! När Hanna och jag har tvättat klart åker vi och hämtar upp dem för att sedan fara vidare till Rinkeby. Vi är mitt inne i en renovering av ungdomsrummet där. Vi har byggt en platsbyggd soffa och jag syr för blotta livet, det ska till 40 kuddfodral, fem (?) madrassfodral och en megagardin... Men fint kommer det att bli! Idag ska vi dit och riva lite, och jag ska sy som vanligt. Julia, som är gravid och inte riktigt i rivar-tagen får vara med mig! Hon är minsann en hejare på att sy hon med!

Känslan just nu alltså... Jag har ju bakat, så det luktar ljuvligt i hela huset... Och jag har diskat och torkat allt. Oslagbar känsla när allt som finns som spår är godsakerna! Nu mår man.. I vilket fall tänkte jag, när blodsockret börjar sjunka, överraska med mina kakor. Det blir toppen! Förutsatt att de inte läser detta nu... Men det får vi hoppas att dem inte gör. Nu ska jag läsa lite i kurslitteraturen innan det ska hängas tvätt. Ha det gött! 

Såhär ser soffan ut just nu! Det kommer att bli toppenfint!