Hej igen!

Hej. Jag ber ödmjukast om ursäkt för att jag inte har uppdaterat här på några månader, det kom tydligen med 22årsdagen. Men å andra sidan har inte Hanna gjort det heller, så jag är åtminstonne inte ensam om det. 

Sedan vi hördes senast har vi klarat tentor, uppsatser, världens sötaste Vilmer har kommit till världen (vi är så glada för Anton och Julias lilla pojke!), jag har blivit totalt nerkärad och för varje dag som går kommer sommaren närmare. Det har varit bra månader, med mycket att göra och mycket glädje. 
 
Jag funderar lite på det här med bloggen.. Ingen av oss är ju speciellt aktiva, vilket ju kanske är lite synd. Men å andra sidan är det ju inte hela världen. Vi får se hur det blir. Jag kan iallafall hänvisa till min Facebooksida, där finns iallafall bilder på lite av varje som händer, om ni vill ha en inte lika sporadisk uppdatering. 
 
Annars är ni ju otroligt välkomna att ringa och prata med oss om ni undrar vad som pågår i våra liv! Eller varför inte planera en helg eller så huvudstaden och få uppleva vår vardag i några dagar. 
 
Nu ska jag försöka få en uppsats om helandepraktik färdig! Så jag kan få ta lite ledigt ikväll, vad som händer är dock fortfarande öppet för förslag. Nu ska jag vara produktiv. Ha det toppen! /Annie