Gästinlägg

Hej!
 
Eftersom varken Annie eller Hanna orkar blogga nu så tänkte jag att jag gör ett litet gästinlägg, eftersom det var på tiden att någon bloggade.
Jag är ju alltså Annie och Hannas värdinna, Julia. Och oj vad trevligt det är att ha dessa brudar här! Med dem är vi nu en familj på fyra, där vi hjälps åt med matlagning och städning (och flytt!), men framför allt så har vi trevligt tillsammans!!
(Kommer bli så tomt utan dem sen..hemska tanke)
Nu har vi precis flyttat och det har varit mycket slit med bärande av diverse lådor och möbler, flyttstädande i 6 timmar och annat kaos. Och än har vi lådor att packa upp. Men vi är såå glada över att vara här på det nya fina stället.
 
Annie får väl bidra med lite bilder vid nästa inlägg, men tills vidare njuter vi av sol, grillning och sommarkänslor!
Imorgon blir det glass i solen!
 
Ha det gott!
 

Flytten närmar sig

Hejsan alla fina människor där ute! Jag satt igår och tänkte blogga och berätta hur vi har det, men tröttnade när jag inte hittade en enda bild på hela hushållet på... Men jaja. Vi har det bra och trivs som handen i handsken. I skrivandets stund sitter vi på bussen mot Husby och handledarsamtal - det ska bli gött! Planen är att efter det stanna i Kista och köpa lunch på Subway! Sen tar vi hem det, smaskar i oss det tillsammans med Julia och börjar smygflytta. Igår fick sötnosarna nycklarna till nya huset och vi var där och skålade med alkoholfritt bubbel och åt jordgubbar. Toppen! På lördag är stora flyttdagen, spännande. Snacka om att det är kaos hemma nu, men jag gillar det faktiskt, jag tycker om att flytta. 

Ikväll är det i vilket fall som helst tjej- och killkväll på UG (ungdomsgruppen). Vi ska äta tårta, dricka läsk, snacka relationer och pojkar och måla naglarna! Hanna längtar speciellt till det sistnämnda. Haha, men ha det bra - vi är snart framme. Kram! 


Äggskattjakt!

Halloj! Nu är jag här igen, tänkte skriva om vår påskafton! Vi hade bestämt frukostträff med sötnosarna vi bor hos, halv elva. Klockan tio hoppade vi ur våra sängar och började finliret på vår påsköverraskning - Anton och Julia skulle leta påskägg! Här kommer en drös bilder på det hela. Frukosten började med att dem fick ett varsitt litet ägg med en ledtråd i - ledtråden skulle leda till en till påsköverraskning! Efter sådär en sex stycken ledtrådar till hittade de rätt - äggen låg i Gulan (den söta lilla kiosken). Bra start på dagen!