Flaggor

Hallojhalloj världen därute! Hanna och jag hade ledigt i måndags, och gick på en långpromenad till Ica i Spånga för att handla mat. Det var en riktigt mysig promenad, som vi allt behövde. Men vi ska i fortsättningen INTE storhandla där... Det är ganska jobbigt att gå långt, i uppförbacke, med x antal kilon på ryggarna i och i kassar. Men, skönt att få röra på sig konstaterade vi! Och sedan överraskade vi Anton och Julia med mat och dukat bord när de kom hem. Hemgjorda piroger innehållande kyckling, fetaost, paprika, rödlök och turkisk yoghurt stod på menyn. Fina grejer!

Igår hade vi handledarsamtal med Markus, då fick vi reda på en massa bra att veta om schemat och så vidare. Trevligt prick! Efter lunch var vi med på "Bibel på lätt svenska", som hålls av Tzatsikis (alltså... Samuel Haus) pappa, tänka sig! Anton och Julia bjöd på kvällsmat, trevligt värre!

Idag förberedde vi inför lördagens bokbord (evangelisation på stan!), vi fyllde glasslådor med en massa bra Jesusgrejer! Hanna kan hur många flaggor som helst, jag får dock jobba lite på det! Ibland är det svårt att veta vad som är upp-och ned eller bak-och fram i biblarna också... Klurigt! Men tänk vad vi kommer ha lärt oss i språk- och flagg-väg när vi kommer hem... Nu ska vi plugga båda två. Ha det bra ni därute, nu sjunker vi in i studiernas värld.